Humla at dogshouse perfect P1750627

Bod Khyi Nytt

28 mars 2023

Fröken Petit Choux, kallas Choux Choux. En självständig, nyfiken och busig dam med glimt i ögat. Söker eget hem.8 veckor gammal på fotot. Fröken Petit Choux, kallas Choux Choux. En självständig, nyfiken och busig dam med glimt i ögat. Söker eget hem.8 veckor gammal på fotot.

Valplivet har den här gången varit något bökigare pga långdragen vinter. Små valpar kan inte bli blöta och kallla så det har varit mycket mer städa inomhus för oss människor. Tvättmaskinen har jobbat hårt, mycket hårt. 

De 11 valparna gjorde sin mentalbeskrivning valp för Veronica Nilsson. Det kommer en särskild sida om det inom kort här på hemsidan. Jag är utbildad i beskrivningarna och kan genomföra det på din valpkull också. 

Veterinären besiktigade de 11 idag. 10 av dom var fina rakt igenom. Tiger, vår lilla miniTM hade något oklart hjärtljud varför vi ska låta honom träffa en specialist för att ta reda på om han bara är omogen eller om det är nåt knas. Vi ger honom lite mer tid så klart att mogna på.

Är du intresserad av valp - läs på här och kontakta mig sen. Du ska berätta lite om dig själv och dina erfarenheter av hund. Vi tar det därifrån.  Det är valp med gult halsband på foton på valpsidan som söker ett bra hem.