Bod Khyi Nytt

21 november 2017

Disa Disa

Man tror man kan bestämma och man gör fina planer. Så visar det sig att hundarna har helt andra planer. Gissa vem som bestämmer i det långa loppet? 

Disa tackade nej till utvald hane. Han krusade och flirtade. Då Disa väl blev på humör hade han ingen lust kvar. Disa är nu parad med Status Benevoles Taiyang som är pappa till hennes förra kull. Ingen av hennes valpar har gått i avel så det är ingen risk att vi utarmar genpolen med en upprepad parning. 

 Är du intresserad kan du läsa mer under "valp" i huvudmenyn.  Glöm inte att läsa vilka krav vi har på valpköpare innan du kontaktar mig.

På Bod Khyi finns hundar från fem olika uppfödare. Att köpa hund betyder inte att man köpt uppfödare. Vi har något gemensamt genom den hund jag köpt och den hobby vi delar. Jag står bakom mina avelsval och den hundhållning jag har. Vad andra uppfödare gör eller planerar är inte mitt ansvar oavsett om det gäller avel eller hundhållning. På samma sätt står inte mina valpköpare som ansvariga för något jag gör eller säger. En uppfödare är solitär. Vill du veta mer om mina hundar, mina tankar om avel eller hälsouppföljning av valpkullar eller hundar. Allt finns här på hemsidan. Undrar du något mer - välkommen att fråga!


Monika Wahlstedt
Bod Khyi